Follow your heart and your dreams will come true

Godmorgon fina ni! Nu ska jag strax bege mig till affären för att få min sista dag avklarad, usch känns tråkigt att veckan har gått så otroligt fort för jag har verkligen stormtrivits. Jobbar tills två idag, sedan ska jag äta pizza med två supersöta tjejer, och efter det ska jag åka in till Alingsås tillsammans med Evelina, Julia, Linnea och Wilma, myyys ! Ikväll sover också evelina hos mig, thihi lovley.
Juste, köpte en blus lite snabbt och enkelt igår innan min träning när jag och Julia bara skulle gå och ta en kaffe, haha visar den sen, nu måste jag rusa, har en bra dag ! Kram :)

How cute?

Längtar verkligen till våren/sommaren när jag ser outfitsbilder som denna, fler kan ni hitta här

Du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel

Solen har skinit från en klarblå himmel i stort sett hela dagen, jag har haft väldigt kul i affären och tidien gick otroligt fort, känndes som att jag precis hade börjat idag när jag var tvungen att gå hem eftersom att jag strax ska åka iväg till en av mina absoluta favoritstäder, Göteborg. Ska ju spendera kvällen där tillsammans med några av världens härligaste människor. Känns inte som att dagen kunde bli så mycket bättre ! Hoppas att alla ni känner precis lika dant och njuter utav det härliga vårvädret på bästa sätt.
Peace

It's better to be absolutley ridiculous than absolutley boring

Morning sunshines, ska alldeles strax röra mig bort till skoaffären för ännu en nice praodag, kommer bli superkul!
Senare idag ska jag även åka ner till Göteborg för att träna Capoeira, det är en lite speciellare träning idag som vi har varje månad där alla de som kan kommer och tränar och sedan efteråt blir det knytkalas, haha lovley! Så nu vet ni vart jag kommer hålla till hela dagen, ha en fin dag, puss !

;

fuck it


Prao

Hejhej, hann inte blogga någonting igår för att nu har min praovecka dragit igång, och jag är i skoaffären som finns i byn jag bor i. Igår hade jag verkligen superkul, och tjejerna som jobbar i affären är hur gulliga som helst, (i för sig så kännde jag dem sen innan, men ändå) Ser verkligen fram emot den kommande veckan.
Efter att jag hade jobbat klart igår så gick jag hem till farmor och efter att jag hade vart hos henne så tränade jag lite, sedan var jag tvungen att sova, därför hann jag inte blogga ;) Kommer antagligen inte blogga mer idag heller för ska träffa Julia sen och ikväll ska jag och hon träna, (kör som vanligt dubbelpass på tisdagar så är inte hemma förrän tio) 

Ha en fin dag allihopa, puss!


De trodde att jag skulle förlora mig med vilken runaway som helst..

Godmorgon fina ni! Kom precis hem från en härlig springrunda så nu sitter jag här och äter frukost, ska strax fixa iordning mig och åka in till min träning, lovely! 
Senare idag ska jag träffa Oliver och Hannes, myys !
Hade egentligen massor att skriva men hinner inte det, så vet inte rikitg vad jag ville ha sagt med detta inlägget.. Ha en fin dag, puss!

Friday night

Drar hem till den här snyggingen nu och sover hos henne inatt, ska även tillbringa morgondagen tillsammans med henne, (och kanske även Julia, vi får se) myys! Ha det fint ! puss

.

Drar mig bort mot skolan nu, ha en fin dag allihopa !

Har förresten börjat lyssna på min älskade Håkan Hellström nu igen, precis som jag gör varje vår/tidig sommar - sommarkänslor. Love

Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Har haft massor i huvudet det senaste, och därför inte alls haft ork eller tid att blogga, alla dessa olika beslut som måste tas, hatar dem, svåra, stora, betydelsefulla, gasch.. Vet att alla någon gång ställs inför detta, men tycker inte att det är rättvist att behöva välja mellan två saker som man älskar och har hållt på med sedan barnsben..

Words


I like the way you walk if you walking my way

Godmorgon! Det kändes verkligen helt okej att vakna upp imorse och se att det var 20 grader och solen sken ute, aah lovley! Nu har jag fixat iordning en smoothie som jag sitter och smuttar på, ska strax sätta mig ute på våran altan, fast inte så länge för om några timmar så kommer två finfina tjejer hit för att baka och fika med mig, myys ! :)
Kanske slänger in ett inlägg senare, annars så får ni ha en superfin dag och njut av vädret på bästa sätt, puss !



You'll never be unforgiveable, you and I we're soliders

Godmorgon snyggingar! Kvällen igår var jättebra, jag och Linnéa gick och köpte en feet godispåse, (minns knappt när jag åt godis senast..) gick hem till mig och lockade hit ludde. Sen klockan åtta satt vi alla uppkrupna i soffan framför melodifestivalen, percis som nästan alla svenskar antar jag, haha. Tycker verkligen att Loreen förtjänade sin vinst, så grattis till henne:) Efter melodifestivalen myste vi allihopa en liten stund, sen åkte Linnéa hem eftersom att hon skulle spela match jättetidigt idag. Ludde stannade kvar hos mig en bra stund till, sen gick även han hem, och snäll som jag är så följde jag honom såklart, haha. Ett gulligt telefonsamtal -några timmar- senare så somnade jag . Imorse väckte pappa mig, på tok för tidigt egentligen, menmen...  Nu siter jag i soffan och äter frukost, får se vad dagen har att erbjuda.
Puss !
-min absoluta favoritbild på snyggingarna

If you can dream it, you can do it.

Fredagskvällen var superbra, hade verkligen jätteroligt tillsammans med mina snyggingar! Sov även bra på natten trots att vi alla sov på golvet, haha ;) Sen när vi vaknade imorse så gjorde vi oss iordning och åkte sedan iväg till kyrkan för att hjälpa till på en välgörenhets marknad tillsammans med alla andra konfimander..
När marknaden var slut gick jag till kyrkogården för att titta till min mammas grav och efter det gick jag hem till mormor och morfar för att hälsa på dem lite. Nu sitter jag här och lyssnar på musik och snart kommer Linnéa hit för att göra mig sällskap denna lördagskväll, vi ska mysa framför melodifestivalen och antagligen göra lite andra skeva grejer som bara hon och jag kan få för oss att göra.. 

Puss !
Linnéa i egen hög person på invigningen till Gothia i sommras

Friday

Hejhej. Sitter just nu i min hänggunga och dricker te. Strax ska jag gå hem till Alice, där jag hon och Evelina ska sova inatt. Kommer bli supermysigt, var ett tag sen jag träffade Alice så.. :) Ha en fin fredag allihopa ! 



12/03/08

Hejhej, fick en fråga om vad för slags hårprodukter jag använder så att inte mitt hår ska slitas så mycket när jag plattar de osv. så tänkte ta och svara genom att lägga ut bilder på mina fyra favorit "hålla-håret-i-bra-skick" produkter. Haha :)
Mitt absoluta favorit-värmeskydd som jag tar i håret om jag ska platta hela håret, locka,
eller göra något annat med det som verkligen sliter jättemycket.
Är verkligen jättebra och lukar supergott, haha :)
Mitt andra värmeskydd som jag tar ifall jag bara ska platta det lite snabbt, föna det eller liknande.
Även detta värmeskydd är jättebra och funkar verkligen! (Kan även ha det här om man ska platta,
locka eller göra något annat med hela håret, det funkar precis lika bra!)
-
Tycker absolut att ni som utsätter håret för hög värme eller liknande varje dag (eller bara någon gång ibland) ska ta och köpa värmeskydd, det finns på tex kicks, olika hårsalonger och kostar bara runt 100 lappen tror jag.  Det är ju olika från hår till hår med vilka produkter som man ska använda men ifall man är osäker så hjälper de i affären dig säkert. När ni använder det ska ni inte heller bara ta lite, utan ta så att hela håret skyddas, det är ju trots allt därför ni använder de. Verkligen något värt att lägga pengar på eftersom att ingen vill ju gå omkring med slitet hår, right ? ;)
-
Kan även passa på att slänga in bilder på mina favorithårinpackningar;
Det här använder jag någon gång ibland, (minst en gång varannan vecka) även detta
luktar jättegott och är inte alls jobbigt att ha i, det behöver bara vara i i ca 3 min. (Fast om
ni ska köpa det här så måste ni verkligen kolla så att ni köper det som är bra för just erat
hår, finns många olika beroende på vad man har för sorts hår) finns också att köpa på
kicks, hårsalonger eller liknande. Ända sedan jag började använda
det här så har jag märkt att mitt hår mår myycket bättre, så på mig funkar det superbra!
Det här sista är något udda som jag använder mer ofta, det är inget speciellt med det
egentligen, men det får håret att bli mycket lenare, mindre slitet och kännas mer "levande"
eller vad man ska säga. Jag tycker att det luktar väldigt gott det också, haha..
-
Hoppas att jag svarade någolunda bra på din fråga nu, är de något mer som du(ni) undrar så är det bara att fråga, försöker svara så gott jag kan:)

kram

So take a chance and don't ever look back

~

Im not heartless. I just learned to use my heart less

..

I wonder what you think when you see me

Sitter här och övar inför mitt muntliga prov om regeringen, och för en gångs skull så är jag inte alls nervös, känns som att jag har koll på det här nu! Men kommer säkert misslyckas ändå.. Fast whatever de är morgondagens problem!
Har bestämmt mig för att detta inte ska hända mig på ett tag, ska ha disciplin och ordning på mitt liv, med 100% fokus på mig själv, skolan, mina vänner och min träning. Kärlek = Kaos.

Live fast die happy

Hejhej, hoppas att ni alla har haft en bra dag ! Det har faktiskt jag haft så här långt, och ska jag vara helt ärlig så tror jag att kvällen kommer bli ännu bättre, snörar på mig springskorna  för att ge mig ut på en härlig runda, de var ju ett tag sen nu.. Efter det ska jag även göra klart veckans utmaning - 500 situps, wiho lovely! 

Ska även försöka klämma in lite plugg ikväll, får la se hur det blir med de, ha en fin måndag!

Puss

-


Hela världen är så underbar om man är korkad, dum och glad

Hejhej, hoppas att ni alla har haft en jättebra helg, för det har verkligen jag !
Helgen startade med en awesome tjejkväll hemma hos Ida tillsammans med otroligt fina brudar, hade verkligen superkul och tycker allt att vi ska köra en favorit i repris snart !
Sen på lördagen så åkte jag och Evelina hem till min farmor och sa grattis till henne och sedan hem till mig. Dit kom även ludde för att ha lördagsmys med oss, vi knallade iväg till affären och köpte massa frukt osv, supermys. Evelina sov hos mig till idag, så vaknade upp med henne fast runt 12 åkte hon hem för att spela match och resten av dagen har jag spenderat hemma hos finfina Isabella. Lovley !
~
Slänger in lite bilder från i fredags, enjoy;
Ni får ursäkta vissa bilder men hade inte alls många bloggbara bilder fast ville ändå ge er några.. Puss !

Hehe


Klockren

Även om denna är gammal och många antagligen har hört den innan så kan jag verkligen inte sluta skratta, haha min typiska humor!


Elvira och Albin

Hejhej, haha nu undrar vissa säkert över rubriken, så får väl säga att det är namnsdagsnamnen för idag, så grattis till mig, alla andra Elviror och Albinar i världen, haha ! Passar även på att säga förlåt för att jag inte bloggade någonting igår också, men hann inte. För först så var jag i skolan, hade för ovanligheternas skull riktigt kul , all my love till tjejerna i min klass och deras skeva ideér, haha ! Efter skolan gick jag till konfan, och sedan till farmor, där jag bara stannade en halvtimma eller något för sedan skulle jag ta bussen in till Borås för att hälsa på hos sis, var verkligen supermysigt och jättekul att träffa henne igen! De var ju ett tag sen sist.. Men nu måste jag fortsätta att fixa mig, blog you later ! 


på idrotten sprang alla tjejer runt och spela söta fjortisar typ, haha
Sen på rasten klätrade några av oss upp på skåpen och la oss där...


RSS 2.0