Tisdagsmys

Hejhej, sitter just nu här tillsammans med Julia och vi har precis ätit lite. Dagen har vi till mestadels spenderat på ett kafé i Vårgårda, haha eller ah en timma, i väntan på att jag skulle klippa mig. Blev faktiskt inte jättemissnöjd med håret, min frisör känner mig rätt bra och vet att hon inte får klippa mer än nödvändigt ;) 

Nu ska vi strax rusa iväg till tåget så att vi hinner köpa en chai-latte innan träningen börjar, haha hej tjockisar!
Puss&Kram
"Every second's like a minute
Every minute's like a day
When you're far away"


Måndag 31 Januari

Godmorgon sunshines !
Ska alldeles strax åka iväg till skolan, hehe pappa kör mig bara för att det är så kallt ute, söt är han! Första lektionen är idrott, suck.. Eller idrott är egentligen mitt favoritämne i skolan, men det suger att ha det på morgonen eftersom att ingen aldrig vet vart vi ska vara (har tre olika lokaler som vi är i )
Efter skolan så ska Julia följa med mig hem så att vi två kan åka tillsammans till Alingsås och träna sen, mys ! Men innan det ska jag klippa mig... Vill inte , för frisören kommer säkert klippa av hela mitt hår :(

-förresten, för precis en månad sen var det nyår-

Good night


Plugg !

Passar på att slänga in ett inlägg nu medans jag sitter här med lite smått och gott i läxväg framför mig. Egentligen så funkar inte min "studietecknik" så himla bra tror jag eftersom att jag alltid fastnar framför facebook, bloggar eller liknande en stund..Menmen, läxorna blir ju gjorda och jag har helt okej betyg i skolan så ska inte klaga :) 
-
Håller även just nu på att pilla ihop ett annat lite roligt projekt, ska bli jättekul när det är klart eftersom att jag ser detta som en liten utmaning, och jag äälskar verkligen utmaningar ! Kan kanske visa er lite längre fram vad jag sysslar med !
Aja, eftersom att många vuxna i min närhet, (bland annat min pappa) läser min blogg så ska jag inte slösa bort mer tid här utan ta och skriva att jag ska vara sådär jätteduktig och fortsätta med läxorna igen ! Hehe, ttyl!

right next to where ever you are, is where i want to be

Hejhej. Nu är jag äntligen hemkommen och nyduschad efter ännu en helt magisk dag! Har ju tränat hela dagen för olika tränare och verkligen lärt mig otroligt mycket. Ett starkt bevis på att det är nyttigt att träna med lite olika människor! :)
Nu ska jag strax gå upp till pappa och mysa lite med honom, har ju inte träffat han alls mycket under helgen. Efter det blir de sängen! Är otroligt trött (eller inte psykiskt utan fysiskt, har ju snarare laddat om psykist sett under helgen, och är nu fit for fighting)
Det blir dock ingen träning för mig imorgon eftersom att jag måste vila upp mig, plugga och packa.. Rätt tråkigt, men antagligen bra och jag ska ju såklart träna som vanlig på tisdag igen, (tror även att jag åker in på onsdag ) så då kan det nog vara bra att vila lite :)

Ha en fin kväll nu, puss !

I will keep on fighting until I die

Nu åker jag först till Alingsås där jag möter upp some lovley people för att sedan åka vidare till Fjärås tillsammans med dem. Väl i Fjärås väntar ännu en awesome dag full med Capoeira på mig ! 

Ha en fin dag, puss !

inspiration

Hur sjukt söta och duktiga är inte dessa barnen eller? Kolla klart på hela videon !

19.32

Dagen har verkligen varit grym, all min kärlek till er som har vart med !
Förhoppningsvis blir även kvällen super, ha det fint, puss !


Baby you light up my world like nobody else

Åker till staden Göteborg nu, hoppas att ni får en superfin lördag, precis som jag kommer få!

Puss
Love !

Follow your heart but take your brain with you

Hejhej, planerna ändrades igen. Har varit väldigt trött och hängig hela dagen så gick hem till farmor efter skolan och mös med henne en stund, sedan ringde jag Alexander så fick han köra hem mig. Kvällen ska jag spendera helt ensam hemma framför en film eller liknande, ska nog även börja packa för stöten, åker ju om ungefär en vecka ! :)
Hmm... ja det var nog allt jag hade att säga nu. ttyl !

Time for school

Nu går jag vidare mot skolan, det blev lite ändrade planer idag, min älskling gick och blev sjuk så vi två får ta och gå på bio någon annan dag ! Istället ska jag eventuellt träffa min supersöta kompanjon Linnéa, kommer bli sjuuukt bra !

Success belongs only to those who are willing to work harder than anyone else

Hejhej, sitter här med världens största hög läxor framför mig och äter nutella, hej tjockis! Haha usch... Menmen ska ju åka iväg och träna fotboll om några timmar så kan äta med hyffsat gott samvete, typ..
Förresten så kom jag precis på att det inte alls är långt kvar tills jag och Evelina åker till Stöten, åh börjar bli sjukt nervös nu! Men de ska bli kul :)
~
Kan även passa på att nämna att det kanske inte alls blir så mycket uppdatering under helgen eftersom att jag ska;
-åka till Borås på fredag och gå på bio med pojkvännen, mys ! 
-träna capoeira hela dagen på lördag (och kanske även vara med och fira våran kära mestre på lördagkväll eftersom att han fyllde år förra helgen)
-åka ner till fjärås för ytterligare en heldag Capoeira, mums !
Men nu måste jag fortsätta att plugga, slänger kanske in ett inlägg till sen, puss !

Lovley

Hejhej, förlåt för att jag inte har hunnit blogga under hela dagen, men har spenderat den tillsammans med Simon så ah :)
Just nu sitter jag iallafall här och myser tillsammans med evelina, som förövrigt ska sova här inatt eftersom att båda har sovmorgon imorgon!

Men får nog ta och vara social med henne nu, uppdaterar mer imorgon.
Puss !

There are so many beautiful reasons to be happy

Hejhej, sitter här och slänger i mig lite mat, sedan måste jag packa ihop min träningsgrejer eftersom att jag och evelina ska ta tre-tåget till Alingsås, där vi ska kolla efter lite grejor så håller jag mig kvar där tills min första träning börjar :) Kör ett dubbelpass idag som alla andra tisdagar, lovley !
~
Förresten så har jag och mitt hjärta 4 månader idag. Sjukt va fort tiden går ! <3

..

 

Åh vad jag längtar efter sommaren när jag ser bilder som dessa, men antar att jag inte är ensam om de..? :)

 

 

-bilderna är tagna från olika google, antar att ni fatta de men skriver de ändå


Schooltime!


Bästavän

Alldeles strax kommer den här snyggingen hit och underhåller mig i några timmar! 

Love

Morning

Åker iväg och tränar nu, för första gången sen i tisdags (!) åh, är sjuuuukt pepp, mer än vanligt alltså ;) Taggar med lite go musik och söta sms, hörs sen, puss ! 
ÅÅh, snälla någon, ge mig hennes kropp !

Så jag skulle säga att vi är plus minus noll

Nu är jag hemma igen efter en otroligt rolig dag, har nog skrattat konstant hela dagen, haha ! Jag och Johan (han som jag var hos) satt kolla på film, snacka massa, var i Skövde i några timmar (i väntan på mitt tåg) skrämmde några killar som satt och smygfota mig (?) och skratta då såklart. Jaja, nu ska jag ta och träna lite, efter de ska jag nog ta och krypa ner i sängen.
Puss !

:)

Tar tåget till Skövde nu, och sedan buss vidare till Skara där jag ska träffa en kompis, bloggar mer när jag kommer hem, puss !


Sjukt snyggt, japp

-verkligen ett supersnyggt linne, (finns även som t-shirt)

-På nått sätt så tyckte jag även om denna t-shirten, finns även i andra färger, eller som linne.
Tycker även att trycken är rätt coola och faktiskt riktigt orginella.
(tror att båda trycken finns på tygkassar osv också, kolla själva in hemsidan här )

Fredag

Godmorgon allihopa ! 

Vaknade för en stund sen, gick upp och åt frukost och nu sitter jag uppkrupen i soffan under täcket med datorn i knät, mys. Haha det har tydligen hänt en himla massa saker (eller ah, mer än de vanliga iallafall) i skolan idag, först så började det brinna i slöjdsalen och efter det kom rektorn till våran klass och berättade att de skulle börja en ny tjej i våran klass på måndag...
Men nu ska jag nog starta en film och sätta på en kopp te, ttyl !

I'll let my heart go, it's somwhere down at the bottom

Hejhej, mår fortfarande rätt dåligt så ska ta och fixa iordning mig nu och sedan ta och krypa ner i min egen säng. Det blir ingen skola för mig imorgon, men aja.
Gonatt !
-tänkte att det kunde vara bra att slänga in några visa ord såhär
frammåt kvällen också ! :)

Filmtips

"Politiska fångar trängs med kriminella i ett smutsigt arbetsläger i Gulag, Ryssland under andra världskriget. Det är en hård, kall plats där enbart de starkaste överlever. Janusz (Jim Sturgess) är fast besluten att fly för att kunna återförenas med sin fru som efter tortyr var tvungen att ange honom. Tillsammans med sex andra fångar från olika bakgrund lyckas de rymma och ger sig iväg på en 600 mil lång vandring genom Rysslands snöiga skogar, Sibirien, den gassande heta Gobiöknen och så småningom mot Himalayas berg. De får kämpa mot väderförhållanden, hunger och varandra."
Verkligen en jättebra film, som visar att ingenting är omöjligt om man bara har bestämmt sig för det !

Kul liv...

Fick gå hem tidigare från skolan idag för att jag mådde dåligt. När jag väl kommer hem så tar jag tempen för att kolla ifall jag har någon feber eller så, och får till min förskräckelse se att jag har 34.5 och 35.1, känns inte jättebra precis.. Ska ta på mig min varmaste pyamas nu och bädda ner mig med dubbla täcken i pappas dubbelsäng.
-och jag som skulle träna fotboll ikväll, och hade verkligen längtat, ååååååååh fml..
Bloggar kanske ikväll om jag känner att jag orkar, puss !

-

Time for school, blog u later !

Tips!

Hejsan, ville bara tipsa om några grymma hårprodukter som jag använder ;


Värmeskydd, verkligen superbra! Det sliter inte alls mycket på håret när man plattar,lockar osv !

Hårinpackning, även denna är verkligen jättebra, och båda produkterna luktar jättegott!

Vad jag vet så tycker alla som har testat någon produkt av detta märke  att den har varit superbra, så alltså är det helt klart värt pengarna (varje produkt kostar ungefär lite över 100, beroende på vad du köper) Jag säger inte att det kommer funka för alla, men det är iallafall ett grymt tips !

Puss

Beautiful


I'm only human, I've got a skeletion in me too

Hejsan, detta får bli ett väldigt kort inlägg eftersom att jag verkligen måste börja plugga nu så att jag hinner inviga min stepper innan jag åker iväg till Alingsås och kör ett dubbelpass capoeira !
Min dag har hitils varit riktigt bra, slutade skoldagen (som för övrig var ganska chill)  strax innan två och knallade hem, väl hemma satte jag på en kopp te och värmde lite mat till mig, (min lunch) och nu sitter jag här med SO, NO och engelskaläxor framför mig.
Hoppas att ni har haft en hitils bra dag och att den fortsätter så, puss&kram !
Mhm, söt bild !

"hello miss stepper, I love you even if we just met."

Barababaaam, här ser ni mitt senaste tillskott bland mina favoritsaker, en stepper ! Satsar på att använda denna precis lika flitigt som jag har användt min situps-bräda hitils, hehehoh!
.
Träningen i Göteborg var för övrig superbra, nu taggar jag antingen fotboll eller capoeira imorgon. Sleep tight ! :)

Trött tjej här ja

Hejhej, tänkte bara slänga in ett inlägg innan jag somnar och säga att jag antagligen inte kommer hinna blogga någonting alls imorgon eftersom att jag och en kompis ska åka in till staden Göteborg och träna, hehohohe längtar !
Hade förresten skrivit ett långt inlägg förut, men såg nu att det inte hade publiserats utan försvunnit helt, (även från arkivet..? ) Men jaja vi hörs kanske imorgon, eller på tisdag ! 

Godnatt
-gud vad jag vill åka till Brasilien någon gång när jag ser bilder som dessa alltså!

You can talk about me

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag måste åka iväg till Alingsås för att träna! Tog en låååång sovmorgon i morse, åt en dunderfrukost så nu är jag fit for fihgting! Hehe taggar träning som attan idag igen, som typ alltid.. Får hoppas att det inte är farligt att vara så hyper som jag är varje tisdag/torsdag eftermiddag och söndag morgon!
Efter träningen åker jag nog hem till mormor och morfar för att äta, myys ! Uppdaterar mer ikväll.
-mitt ansikte fastnade inte riktigt så bra på någon av bilderna så...

Eftersom att jag ville åka i mjukisbyxor så slängde jag på mig andra träningskläder också, så folk fattar att jag ska träna och inte bara drar omkring i  mjukis, haha så tönt är jag :)

22.52

Taggar filmmys med pappa och en massa onyttigheter nu, sen blir det sängen. Godnatt babes 

This is my place in paradise

Dagen har hitils varit jättemysig, (även om jag har spenderat x antal timmar på bussar osv) och jag fick allt med mig lite smått och gott hem från stan, kan visa senare för nu ska jag åka hem till Oliver och titta på gladiatorerna och bara ha det allmänt bra. Hörs !

When I grow up I wanna be a star, drive nice cars and have booobies

Godmorgon, håller på att fixa iordning mig just nu för ska snart kila iväg till bussen. Det ska verkligen bli jättemysigt att träffa syster igen!
Efter att jag kommit hem ikväll så ska jag åka skridskor med en kompis, haha han "lär upp" mig så att jag vågar dömma en hockeymatch någon gång ;)
Tröja- Cheap Monday
Shorts- H&M
Tights- H&M
Skärp- mormors gaderob
-haha ser jättestor ut på bilden, men kan garantere att det är tröjan som hänger över shortsen och inte min mage ;)

Puss !

kärlek

finaste som finns !

Fredag den 13:onde

Hejhej, anledningen till att jag inte har bloggat under den senaste tiden är för att jag verkligen inte har kännt för det, har varit lite nere och tyckt att min blogg såg helt hemsk ut så ville inte uppdatera något tills jag fått iordning här, menmen.
Idag är det äntligen fredag. Så då  har jag alltså avklarat min första vecka i skolan, och ska jag vara helt ärlig så har det hänt en himla massa saker under veckan, dock har vissa utav sakerna redan fått mig skoltrött osv, inte alls speciellt kul..
Jaja, idag har jag förutom att vara i skolan även vart med en kompis hela eftermiddagen/kvällen, supermys! Jag och han låg mest och snacka hela tiden, superhärligt att bara prata om massa onödiga saker som ingen egentligen ens orkar tänka på, tack för kvällen ! Nu ska jag strax hoppa in i duschen och sedan krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, för imorgon ska jag åka in till Borås och träffa sis.
Puss !

I'm out

Åker till dom hära snyggingarna nu, uppdaterar mer imorgon!
Puss

Pretty thoughts make pretty people

Se vad pappa och jag precis kom hem med, en situps-bräda, eller inte bara "en situps-bräda" utan miiiin situps-bräda, haha love! Har lovat mig själv att använda den flitigt framöver. Förhoppningsvis så håller jag det löftet den här gången också.
Ska alldeles strax tappa upp ett bad, göra hårinpackning osv. Senare idag åker jag iväg till Storskogen (eheh mitt påhitt att kalla de så) och har tjejkväll med Linnea, Julia och Wilma. Ser verkligenverkligen fram emot att träffa dem igen, har en hel det att prata med dem om ! Haha.
Men nu ska jag kila, uppdaterar mer innan jag åker, puss !

Gladiatorerna

Hejsan, tänkte blogga förut men blev jättesur på mig själv så då struntade jag i det, nu ska jag iallafall snart krypa upp i soffan och titta på Gladiatorerna. Det var mitt absoluta favoritpogram när jag var liten, och jag ville själv bli en gladiator när jag växte upp istället för en prinsessa eller liknande som alla andra småflickor, haha var inte så speciellt femenim av mig!
Efter att det är slut så funderar jag på att knyta på mig springskorna och ta en runda, men får se om jag orkar mig ut, annars kanske jag kan bada badtunna eller något annat. Känner mig som värsta "hey-I'm-a-no-lifer-and-forever-alone-girl-sometimes" vilket suger, men ska sluta klaga och göra något åt det istället! ;)

Puss!

-mhm, kärlek till dessa ! Haha mina stora förebilder i livet typ..

I wish you were here

Godmorgon !

Sitter just nu här och äter frukost, ska alldeles strax gå ner och fixa iordning mig, för runt ett så ska jag och familjen åka iväg till sis och gratta henne, hon fyller nämligen 26 år idag! Men lovar att blogga mer sedan ikväll/eftermiddag när jag kommer hem.
Puss!


- Ni kan ju själva gå in HÄR och säga grattis till henne om ni vill ! :)


SNYGGA MÄNNISKOR FÅR GÄSTBLOGGA

.
Hej... ser ni snyggingen på bilden ?
Det är jag. Tänkte att om jag ändå skulle berätta mitt namn så kunde jag slänga upp en vacker bild.
Japp, det här är jag. Elviras snygga bästa Evelina som hon berättar om hela tiden.
Vi har ganska mycket gemensamt, dock har hon inte mitt fina utseende.
Kanske blir jobbigt att umgås med en sån snygging hela dagarna, men hon tycker tydligen om det..
Haha, tänkte bara säga att Elvira duschar och jag har snott hennes data och fixat lite med hennes header..
Jag är tyvärr inget proffs ( även om många tror det ..hehe ) så den vill inte bli som jag vill.. men det får va så ett tag nu ;)
p&k / evelina

OBS !

URSÄKTA HUR DET SER UT JUST NU, TILLFÄLLIGT KAOS PÅ BLOGGEN, SKA FIXA IORDNING DET SEN !

12/01/05

Morning people ! 

Kom precis hem från en häärlig springrunda, kännde dock av att det var ett tag sen som jag sprang senast, usch..
Iallafall så ska jag  ta och hoppa in i duschen nu, så att jag kan träffa evelina och affe så snart som möjligt.
Ha en bra dag, puss !
-inte supersnygg precis, men ah va förväntar man dig av en nysprungen tjej?
ser glad ut iallafall ;)
-Här får ni en bild på jackan också, inte världens bästa men..

You don't know you beautiful..

Hejhej. Hade verkligen jättekul tillsammans med Hannes, vi satt och kollade på min absoluta favoritserie, nämligen True Blood, mhm mums på de !
För övrigt är allting superbra med mig, förutom att jag sitter här ensam hemma lite forever alone nu och undrar vart min pappa har tagit vägen, haha är hungrig..
Har inga speciella planer för kvällen heller så ska nog ta och slänga på mig pyamasen och starta en film snart, bara mysa med mig sälv alltså. Uppdaterar antagligen mer senare.
Puss

Godmorgon

Morning!

Tassar fortfarande omkring i min pyamas och mysistofflor. (<3) Ska strax fixa iordning mig så jag kan möta upp Hannes, lovar att jag kan blogga mer ikväll.
ttyl!

Good night babes

Sitter nere i mitt rum och hör hur det stormar ute. Ska alldeles strax krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, imorgon ska jag och min bff Hannes åka in till stan och fika, supermysigt !
Sleep tight

-


Leave your fears behind

Hejhej!

Sitter just nu och tittar på hockey, Frölunda-Linköping. Efter att matchen är slut ska jag läsa igenom några papper med dommartecken, jag utbildade mig ju till hockeydommare för några månader sen, remember? Dock har jag inte vågat dömma någon match än eftersom att jag inte är jätteduktig på alla regler och tecken än, + att jag inte är superbra på att åka skridskor.. Menmen, ska träna massa på det nu så får vi se hur det blir nästa säsong ! :)
Passar även på att slänga in två bilder från nyår, jag tog nämligen inte alls många bilder utan evelina stod för fotandet, och hon har inte haft möjlighet att skicka några bilder till mig än, just so you know ! :)
.
-Vi hade precis fixat iordning oss och skulle snart åka vidare
-innan vi skulle sova slängde vi på oss våra gina-bh:ar och drog pyamasbyxorna över naveln. Verkligen supersött !

utan dig vore jag bara en av miljoner

Allting rullar på, livet, tillvaron, ja allt går runt, runt i en cirkel, en cirkel av lycka, sorg, ilska.
Ibland varierar saker och får det att verka som om man har bytt ut sin cirkel, sin tillvaro sitt liv till någon annans, men det har man inte för det går inte, det är omöjligt, även om man skulle vilja ibland.


Just nu är jag på den sjukt lyckliga delen av cirkeln, även om det ibland har det växlat över till sorg och ensamhet så jag är nöjd med allt, jag önskar att det kan vara såhär för alltid. Även om allting ibland skulle kännas piss så har jag mina underbara vänner, min fina pojkvän och min familj att vända mig till, dom får mig att le, att må bra och dom betyder mer än allt för mig, utan dom vore jag ingen alls, ingenting bara en av miljoner som skulle gå helt ensam med alla andra.

Katastrof

Jag- på tal om ingenting, vet du någon som har ganska dålig handstil?
Simon- vem?
Jag- Håkan Hellström, eheh trots att han skriver så fina saker så är hans handstil sådär...
Simon- ehm.. vem?
Jag- Håkan Hellström duvet?
Simon- Aha, han åker buss till skolan va?
Jag- ...
Hur ska jag tolka att min pojkvän inte har den blekaste om vem en av mina största idoler är? Jag menar har älskat Håkan hur länge som helst, lyssnar på han hela tiden, har läst hans självbiograf tre gånger, och vissa av mina vänner säger till och med att jag pratar om honom för mycket? Det här är ju katastrof...
-bilden tog sis när hon och jag var på håkan i april
<3

dimmiga dar, det var bra dar

Min pojkvän kommer hit alldeles strax och sover här. Så kommer inte uppdatera så mycket. Just so you know.
Puss

2011

jorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Höll du några av dina nyårslöften?
Fick någon du känner barn?
Dog någon som stod dig nära?
Vilka länder besökte du?
Vilket datum kommer du alltid att minnas?
Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Vilket var ditt bästa inköp?
Vad spenderade du mest pengar på?
Vad gjorde dig riktigt glad?
Har du varit sjuk eller skadat dig?
Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort tidigare år?
Hur var din julafton?
Blev du kär?
Vilket program har varit det bästa på tv?
Hatar du någon som du inte hatade förut?
Vilken var den bästa boken du läst under året?
Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Vad gjorde du på din födelsedag?
Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Vad fick dig att må bra?
Vem saknade du?
?
Vilken var din bästa månad?
Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Här kommer min "tillbaka blick" från 2011. Ifall någon nån gång i framtiden skulle fråga mig om just detta året så skulle jag till mestadels minnas ytterst få saker, resten utav året skulle bara ha vart ett "glidar år i dimman" om man säger så. Trots att detta var det hitils roligaste och året i mitt liv. Det är även ett av de bästa åren,. Jag har fått med mig många nya erfarenheter från årets gång, och jag tror faktiskt inte att jag ljuger ifall jag säger att jag nästan är en helt ny människa nu mot vad jag var för precis ett år sedan !

Väljer att svara på några enkla frågor om det gångna året. Enjoy!
-


Gjorde du något i år som du aldrig har gjort förut?
Massor!

Höll du några av dina nyårslöften?
Jag hade kommit på ett suveränt nyårslöfte förra året, dock glömde jag av vad det var några veckor efter nyår, så jag vet faktiskt inte

Fick någon du känner barn?
Nä inte vad jag kan komma på nu

Dog någon som stod dig nära?
Som tur var inte!

Vilka länder besökte du?
Bara mitt absoluta favoritland, Spanien !
.

Vilket datum kommer du alltid att minnas?
17:e Juli, då en av de absolut bästa veckorna i mitt liv började, nämligen Gothia veckan!
Kommer kanske inte komma ihåg just det datumet men den veckan full av fotboll, killar, discon, skratt, världens goaste brudar och invigningen är något som jag sent kommer glömma, det händer fortfarande att jag tänker tillbaka på tiden och ryser av välbehag.








Vad är det bästa som hänt dig under året som gått?
Det bästa som har hänt mig är nog, att jag och Christopher har blivit så mycke tajtare, Evelina, Simon, alla capoeira evet och Gothia

Vilket var ditt bästa inköp?
Omöjligt att säga

Vad spenderade du mest pengar på?
Mig själv, haha nä men vet faktiskt inte :)

Vad gjorde dig riktigt glad?
Min familj, alla mina underbara vänner, capoeiran.

Har du varit sjuk eller skadat dig?
japp, har haft alla möjliga messjukdommar och en himla massa problem med mina knän, höll även på att bryta handen också..

Mådde du bättre eller sämre under 2011 än vad du gjort tidigare år?
Otroligt mycket bättre! Har verkligen hittat mig själv under året och stormtrivs med det.

Hur var din julafton?
Verkligen supermysig!

-Bild som sis tog på mig när hon&jag bakade cupcakes på julaftons morgon

Blev du kär?
Ohja

Vilket program har varit det bästa på tv?
don't know
Hatar du någon som du inte hatade förut?
Nej jag är ingen person som går runt och hatar folk, tycker att hata är ett så starkt begrepp så väljer att säga att jag har börjat ogilla vissa personer skarpt istället. Kan även säga att de personerna vet vilka de är, eftersom att jag inte är så diskret med att framföra mina åsikter eller säga vad jag tycker om vissa.

Vilken var den bästa boken du läst under året?



Vilken var din största musikaliska upptäckt?
Har börjat lyssna mycket på tex Bob Marley och Syster Sol

Vad gjorde du på din födelsedag?
Var hos mormor och morfar, tränade fotboll och umgicks med underbart folk på kvällen och hade bara allmänt supermysigt, gick även iväg till donken och köpte glass kvart i tolv på natten. Firades av släkt och så dagen efter

Vilka var de bästa människorna som du träffade?
Evelina, tjejerna från långared laget och belgarna, helt klart ! <3<3<3

Vad fick dig att må bra?
Det fina som livet hade att ge.

Vem saknade du?
Oj, massor av människor faktiskt.. Men alltid min mamma och farfar

Vilken var din bästa månad?
April-Maj-Juli-Agusti tror jag allt!

Finns det något som du skulle kunna ha gjort bättre?
Det finns det alltid, men ska inte tänka på det mer, gjort är gjort lixom. Är mer en lev-i-nuet-tjej!
Så nu tar jag och taggar 2012 istället, ska göra detta till mitt år !

12-01-02

Godmorgon!
Sitter just nu här med evelina, och vill tillbringa så mycket tid som möjligt med henne så uppdaterar mer senare idag. puss!

RSS 2.0