stand up for your rights.

klockren...

In every life we have some trouble, when you worry you make it double, don't worry. Be happy

Godmorgon !
Ligger just nu i sängen och dricker te, lyssnar på musik och läser bloggar. Egentligen skulle jag vart i skolan just nu, men vaknade med världens huvudvärk (kändes nästan som migrän) , så kröp ner i sängen igen, drog täcker över huvudet och somnade om. Vaknade runt tio sen igen, med bara lite huvudvärk, vilket gjorde mig jätteglad! Haha dock har jag fått världens nackspärr istället, men tror jag vet vad det beror på.. Jag gjorde nämligen handvolter igår på träningen utan att sätta i händerna så ah volta med huuvdet istället, klantigt jag vet :) Men jag lyckades faktiskt med att sätta bakåthandvolt helt själv, lite småstolt sådära!  Det såg nog ut ungefär såhär ;
haha eller ah ni förstår grejen, tror inte att ni kommer få bildbevis/filmbevis när jag gör den någon gång eftersom att jag oftast misslyckas när någon står med en kamera framför mig..
Lite senare idag skall jag åka iväg till farmor och sova hos henne inatt, så då får ni tyvärr ingen uppdatering ikväll eller så, hoppas att det är okej ändå, lovar att blogga när jag kommer hem igen! Fast kommer säkert att slänga in minst ett till inlägg idag, nu ska jag sätta på någon film eller ta och somna om.
Love !

You can fool some people sometimes, but you can't fool all the people all the time.

Hejhej !

Igår åkte jag och min bff Hannes in till Göteborg för att jag skulle träna direkt efter skolan, eheh hur söt är han inte som åker med mig eller? :) Men jag hade tänkt att mobilblogga, men det funkade inte alls, åh blev lite småsur där, bara så ni vet att jag inte hade glömt av min blogg !
Jaja sitter här och lyssnar på Bob Marley nu, mysko eftersom att jag aldrig har gillat han innan, men nu blir jag lite småglad utav hans musik..? Snart ska jag och pappa äta, och efter det skall jag iväg och träna. Haha känner att det är allt jag skriver på min blogg just nu, men ah det är faktiskt så mitt liv ser ut för tillfället så :) Lovar att komma med mera variation på inläggen så småningom !
Nu måste jag skynda mig lite så blog you later !

all good things are wild and free

Hejhej !
Då var denna graderingen slut. Så surt ville ju att helgen skulle hålla på för alltid.. Menmen, får ta nya tag till träningen på tisdag istället, (ifall jag inte kommer iväg till Göteborg imorgon såklart) längtar !
Förresten så kom jag på att vissa utav er kanske inte ens vet vad capoeira är, så ska ta och berätta lite närmare om det så småning om, lovar ! :) Haha ni kanske märker att jag är helt förälskad i det iallafall, det är lixom en del utav mig.
Nog om det, snart så kommer mina bröder hit och äter med mig hoppas jag, är döhungrig ! eheh..
Tror nog att det var allt som jag hade att säga idag, så vi hörs.
Puss !

we do it together

Behöver jag ens säga att stämningen var på topp och att det var många mer än jag som har laddat till max för detta eventet? Så otroligt underbart, önskar att helgen aldrig tar slut !

-Dock är det bara en dag kvar (denna gången), men då ska jag ge allt och lite till !

I will love you forever, even if you don't even exist

Idag fyller världens finaste människa år, den människan som bar mig och mina syskon under sitt hjärta i nio månader och sedan uppfostrade oss och älskade oss. Dock togs denna människan ifrån oss för sex år, två månader och arton dagar sedan.. Way to young.
Vila i frid älskade mamma ! Tänker på dig, nu och föralltid!

livet leker

Hela kvällen var magisk, allt var på topp så nu taggar jag bara för resten av denna kanonhelg.
Peace !

.

Morgondagen existerar inte, gårdagen är bara ett minne blott, det ända som finns och gäller är det som händer här och nu.
- Den perfekta levnadsstilen.

Jag hatar att jag älskar dig, och jag älskar dig så mycket att jag hatar mig

Dagen har verkligen krupigt sig fram, detta har nog varit den värsta dagen på länge och allt är hans och hans fel, eller nä det är mitt egentligen men det känns lite bättre att kunna skylla allt på någon annan ibland också.. Idag har jag verkligen satt honom på prov, och kan inte direkt säga att jag är nöjd över hur han hanterade det hela, så otroligt lågt av mig jag vet. Aja, det är tur att jag iallafall har sådanna kompisar som jag faktiskt har, kärlek till er!
Jaja, just nu sitter jag här och äter makaroner, ska snart åka iväg till första dagen av eventet, åhåhåhåh är så otroligt taggad, verkligen ! Tråkigheterna som inträffat under dagen förtränger jag nu, de ska inte få förstöra min helg, absolut inte får ta tag i alltihop på måndag istället, nu ska jag leva !
Förresten så kommer det inte bli så mycket uppdatering under helgen, (kanske ingen alls) men det hoppas jag att ni har förståelse för.
Ha en awesome fredagskväll nu allihopa, puss !

Want you to make me feel like I'm the only girl in the world.

Slänger in ett jättesnabbt inlägg innan jag skall dra mig iväg till tåget till Alingsås, taggar träning för fullt här med Rihanna och Syster Sol, mhm kärlek!
Är lite småskraj egentligen, eftersom att det verkar som att jag har någon slags otursdag idag, för det första så har jag tappat i stort sett allting som jag har hållt i, stackars min mobil som har åkt i golvet x antar gånger idag.... Och sen så stukade jag två fingrar på gympan, kuuul (y)
Jaja, måste rusa nu, puss på er !
extremt snyggt alltså..
Smile'

We found love in a hopeless place

Idag är det den 24 November vilket innebär att det är precis en månad kvar till julafton, men också att det var precis två månader sendan jag och simon inledde vårat förhållande, eheh charmigt va?
Nä men skall jag vara helt ärlig så är jag faktiskt rätt stolt över mig själv, som vågade ge mig in i detta med tanke på omständigheterna... För er som inte vet vad jag pratar om eller läste min tidigare blogg så kan jag ju säga att i april blev jag tillsammans med en annan kille, och han svek mig rätt grovt dagen efter min födelsedag, därför var jag lite rädd för att samma sak skulle hända igen ifall jag satsade på simon, men än så länge så har inget sådant hemskt hänt, och det hoppas jag verkligen inte att det ska göra heller!
Iallafall så hade jag tänkt att pussa på Simon lite extra idag, dock så gick han och blev sjuk så får ta det när han är frisk.

A thousand lies have made me colder

Åhh.. sitter här och äter glass såhär innan jag ska sova, och bara så ni vet så är jag en som verkligen ääälskar glass det är ju så himla gott! Men såklart så lyckas jag att stoppa in en för stor sked (eller vad man ska säga) i munnen och får jätteont i huvudet och frossa i hela kroppen. Vilket gör att jag blir riktigt sne, för jag menar varför skall glass vara både så otroligt gott och kallt, är det inte meningen att man ska äta eller vadå? Förstår inte riktigt grejen..
Jaja sov sött fina ni !

What do you expect me to do if they're playing me for a fool ? I will lose my cool

Förlåt för att jag inte blogga någonting igår.. Men hade ingen möjlighet alls att uppdatera eftersom att jag inte hann mer än hem innan jag skulle iväg för att träna, körde även dubbelpass så var inte hemma förän kvart över tio, och då var jag dödstrött, så ah.

Jag och evelina fick iallafall köpt några julklappar igår, så jag är snaart helt klar med alla, haha och det är en hel månad kvar till jul. Fast det är faktiskt lite skönt att ha det klart i tid i år, (så att jag slipper stressa så himla mycket som jag fick göra förra året) så kan jag lägga ner massa tid på annat viktigt istället, såsom julbak osv :) Nog om det, längtar bara ännu mer då.
Måste visst hoppa in i duschen nu och fixa mig för kvällen. Blog you later ! :*

be proud of who you are, even if it sounds corny, don't ever let no one tell you, you ain't beautiful

Hejsan!
Just nu sitter jag här och lyssnar på musik och äter pepparkakor, gud vad jag längtar efter julafton, men det antar jag att jag inte är ensam om att göra, right?

Aja, vid åtta ska jag och min bästavän evelina ta bussen in till Borås för att sova hos hennes farmor, och imorgon ska vi köpa julklappar, mys !
Senare på kvällen hade jag också tänkt att köra ett dubbelpass Capoeira, lovely! Måste ju träna till eventet nu..
..för om fyra dagar smäller det, längtar !

-



If you can dream it, you can do it.

Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska springa iväg på en dejt med min kudde.
Min lördagskväll har jag spenderat helt ensam med en supergod fruktsallad framför Robin Hood, supermys !
Imorgon ska jag träna capoeira, är sjukt taggad eftersom att det bara är sex dagar kvar tills graderingseventet börjar. Så himla taggad!

Aja, gonatt.

New in

Imorse åkte jag och pappa iväg till Borås för att hämta upp min syster så att vi sedan kunde åka vidare för att shoppa, detta fick jag med mig hem :
Ett kort linne och ett par svarta jeans.
En enkel svart kofta.
En lång stickad kofta. -Jättemysig!-
En svart stickad tröja.
En svart halsduk och en svart mössa.
Två tränings-bhar.  Ett panband som man kan ha ifall man skall ut och springa när de är kallt eller nått.
Varken färgerna eller klädesplaggen gjorde sig rättvist på bild men ni kommer säkert att få bättre bilder från när jag har på mig kläderna i framtiden.
Puss!

Rock my world into the sunlight

Hejhej, förlåt för att jag inte har hunnit blogga så himla mycket..
Igår var jag med på bio tillsammans med min bästavän evelina, och några till. Vi kollade på Breaking Dawn -part 1, och ååh  den var så otroligt bra. Längtar verkligen tills del 2 kommer ut !

Sometimes a tragedy can change you.

Hejsan.
Just nu ligger jag och Julia här i min säng och ska snart kila iväg till bussen till Alingsås där vi ska träna Capoeira. Haha Julia ska testa på det för första gången, får se hur de slutar... ;)
Men nu måste vi skynda oss iväg.
Blog you later !

something new, something good

Hejhej !

Nu sitter jag här och ska försöka dikta ihop ett första inlägg på denna bloggen, känner att det inte riktigt är min grej med sånt så väljer att fatta mig kort och inte berätta en massa om mig själv eller så. För er som vill veta mer om mig så är mitt enda råd att fortsätta läsa bloggen eftersom att jag kommer skriva ut en himla massa personliga saker om mig själv här! Jag kommer nämligen att skriva om allt mellan himmel och jord!

Ni får förresten ursäkta hur det ser ut här just nu, men som jag hoppas att ni förstår så har jag fortfarande lite smågrejer att fixa med såsom header och sånt, förhoppningsvis så får jag till det relativt snart. Tills vidare får det se ut såhär.
Men nu ska jag hoppa in i duschen.
Kram♥

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0