en timma kvar av 2011

Gott nytt år fina ni!

-Lovar att slänga in massa bilder, en tillbakablick från 2011 och mina nyårslöften, någon annan dag..
Sköt om er nu, puss
.

Bästavän

Håller på att fixa iordning mig just nu, om några timmar kommer evelina hit och stannar här tills 2012, mys !
.
-bilden är tagen en sommarnatt, då vi kanske inte riktigt var som
normalast

.


Betyg..

Juste fick hem mina betyg igår, alltså gud så tråkigt pappret såg ut eller!
Jag hade nämligen fått C i alla ämnen utom två (hemkunskap-D och Spanska-B) vilket gjorde att det inte alls var så speciellt svårt att se vilket betyg som hörde till vilket ämne.. Bara jag som hade det problemet eller? :(
.
- För er som inte förstår det nya betygsystemet så kan jag förklara lite snabbt. Det finns från A-F.
A- Mvg/Mvg+
B-Vg+/Mvg- (för att få ett B så måste du vara närmare A än C)
C-Vg
D-G+/Vg- (för att få ett D så måste du vara närmare C än E)
E-G
F- Ig
- - inget betyg
.
Där har ni ungefär hur det fungerar, kan även passa på att tillägga att det är efter 9;ornas kursplan som betygen sätts, alltså är det omöjligt att få ett A när man som jag bara har gått första terminen av 8:an (då ska man alltså ligga på E,D,C ungefär) Haha, usch nu ska vi inte prata mer om skolan här...

Lite kvalitetstid

Godmorgon!
Hade ställt klockan på 8 idag för jag hade tänkt mig att ta en härlig springtur nu på morgonen. Var verkligen jättetaggad för det, ända tills jag tittade ut genom fönstret och insåg att det var ren storm ute... Åh blir så himla sur va ! Men får ta tag i det någon annan dag istället
.
Trots detta var min morgon var inte helt bortkastad eftersom att jag och pappa hann med en låång mysfrukost tillsammans med massa prat! Det är enbart vid mycket sällsynta tillfällen som vi hinner med det eftersom att båda ofta har massor att göra i stort sett hela tiden.
Nu ska jag ta tag i mig själv och se till att få någonting mer gjort, så som ta en dusch. Vi hörs, puss !

-

Dagarna går förbi och jag saknar dig, Livet går emot sitt slut och jag förlorar dig. Mitt hjärta var ditt för att krossa,
men jag var redo för att falla, för min kärlek till dig var för att kallna.
/Alen Hergic
Dagarna går förbi och jag saknar dig, Livet går emot sitt slut och jag förlorar dig. Mitt hjärta var ditt för att krossa, men jag var redo för att falla, för min kärlek till dig var för att kallna.
/Alen Hergic
-otroligt fin dikt ! :)

Allt kommer sluta i kaos i en "ding ding värld"

Hej på er! Slänger in en snabb lista (orkade inte med massa bilder) på det som jag fick i julklapp, eftersom att jag lovade att berätta för er så småning om. Bättre sent än aldrig, right? ;) Jag kan även passa på att jag verkligen är supernöjd med mina julklappar !

  • Ett par svart-rosa springbyxor från Under Armour
  • En grå-rosa spring/vind-jacka från Under Armour
  • En rosa t-shirt från Under Armour
  • Söta underkläder
  • Ett jättesött rosa linne
  • En svart stickad tröja
  • Mysbyxor
  • En zipperal
  • En supersöt och jättemysig morgonrock
  • Mysistofflor
  • Ett jättesnyggt bud to rose armband
  • Påslakan+Örngott
  • Håkan Hellströms självbiograf
  • Jimmy choo plånbok
  • Pengar
  • Presentkort
  • + det som jag har skrivit i tidigare inlägg
Sådära, hoppas inte att jag glömt att nämna något nu, de skulle ju vara lite pinsamt !

Mr.H<3

Förlåt igen för bloggandet, det kommer antagligen inte bli så mycket av det..
Godnatt

sjuk

Hejsan, förlåt för att jag inte har bloggat någoting alls sedan julafton men hann inte riktigt blogga den 25:e och igår mådde jag jättedåligt, just so you know !
Egentligen så skulle jag och evelina ha åkt till Borås igår också, men det blev inget med det..
Annars så är jag jättenöjd med min jul och alla julklapparna, kan lägga upp bilder på dem senare, men just nu kan jag inte riktigt gå och hämta min kamera för att ta kort.
Puss.

-

;Resultatet utav mina och Ellinors cupcakes.

God jul på er allihopa!
Blev väckt för ungefär en timma sedan av sis. Då öppnade jag julklapparna som jag hade fått i strumpan, ett bank-kort och ett värmeskydd från syoss, och efter det låg jag, ellinor och pappa nere i min säng och myste en liten stund. Efter det gick vi upp och åt frukost och nu ska jag snart börja baka. Hoppas att ni får en underbar jul allihopa !
- Förresten så firar jag och älsklingen tre månader idag. Blir bara mer kär i honom för varje dag som går.

Busiga jag

Eheh insåg precis att det bara är jag som är vaken, så nu ska jag gå och klämma lite på julklapparna under granen innan jag går och lägger mig ;)

Santa baby

Min dag har verkligen varit superduperbra! Trots vädret ute så har jag massa julkänsla och längtar verkligen jättemycket tills imorgon. Trots att jag råkade öppna två julklappar till idag, Hannes och Simons, ehehe. Utav Hannes fick jag ett nagelack, en handkräm (som lukta jättegott!) och ett läppsyl/läppglans. Totaly awesome.
Och av älsklingen fick jag en väldigt mysig, jättesnygg stickad tröja, lovar att lägga upp en bild på den så småningom! Haha skulle nog ha väntat med att öppna min julklapp tills imon, men kunde inte bärga, så typiskt mig..
Jaja nu ska jag krypa ner i sängen för att sova.
Godnatt fina ni!

dan före dopparedan

Godmorgon sötnosar !
Håller just nu på att fixa frukost till mig själv, och lyssnar på julmusik. Idag ska jag träffa min bästavän Hannes, så ska vi byta julklappar, och sen runt tre så kommer Simon hit. Mys!
Åh är så himla lycklig för det är julafton imon! Synd bara att all snö har försvunnit igen.. Men får se till att hålla julstämningen uppe ändå!
nu ska jag äta, puss

for you and for me

Sådär då var jag klar med allt förutom bakningen, ska nog ta tag i det snart, tror jag. Annars så får jag fixa det imorgon ! Idag har jag slagit in julklappar och sen så klädde jag och pappa granen, blev supermysigt !
Kom förresten att tänka på att det är nu i juletid som det händer flest olyckor på vägarna. Så snälla ni, kör försiktigt !
det var la allt jag ville säga, ha det fint !

Now I've found a real love you'll never fool me again

Hejhej.
Kom hem från skolan för en liten stund sen. Vi hade våran julavslutning idag, då vi först  var i klassrummet en liten stund och sedan i kulturen (aulan), där Sång och Musik gruppen uppträdde, så sjukt duktiga var de allihopa ! Det var också en eldslukare där, men hon var inte så himla rolig, så jag och väldigt många fler gick hem..
Just nu sitter jag här och ska snart fixa mig något att äta, och sedan ska jag ta och baka lite. Hade tänkt mig något lite juligare , i form utav cupcakes. Får se hur det går ;) Men uppdaterar mer senare, lovar !
Va tror ni, är det för avancerat för mig?

Don't you ever wonder how we survived?

Sådär ja, nu var verkligen alla julklappar köpta, så himla skönt !

Har spenderat dagen först i skolan, då vi dansade juldanser och städade i klassrummet, och sedan i Borås tillsammans med min finfina evelina.
Fick även öppna årets första julklapp iår, som jag fick av mina tre favorittjejer - Wilma, Julia och Linnea. Sjukt söta är dem alltså !

Dan före dan, före dan, före dopparedan

Hejhej!
Sitter hemma och myser hos sis just nu, vi dricker te, lyssnar på julmusik och snackelisnackar massa.  Har äntligen fått köpt de sista julklapparna, puh...tror jag iallafall, eheh.
Men ska rusa ner och fixa tvätten nu. Puss
- Bilden är från förra julen. Bara fyra dagar kvar nu!
Åh längtar superdupermycket..

I want to live, not just survive..

Har städat enda sedan jag kom hem från skolan, och nu när jag äntligen är klar så ska jag sätta mig med läxorna. Kul liv.. Eller först ska jag kolla busstider och ringa Alexander, men sen så.. Orkar inte !
Ha det fint !

-

kommer att dra ner på bloggandet nu en tid framöver, bara så ni vet !

11/12/18

Godmorgon!
Så otroligt underbart att vakna upp och se att det är en massa snö ute, julkänsla? Japp!
Jaja, snart ska jag rusa iväg till mitt tåg, ska åka in till Alingsås för att träna capoeira idag, för sista gången på några veckor.. Det är nämligen julavslutning där nu *sadface*
Sen när jag kommer hem så ska jag och pappa sätta upp tomtar osånt, tror jag.
-haha insåg precis att i alla mina andra inlägg så har jag tänkt att det är 2012, smart...
Puss!

En utav mina absoluta favoritbilder.
-Tagen av mig i sommras.

When I say "jump" you say "how high?"

Drunknar snart i alla mina läxor. Komplicerade analyser utav dikter från 1800-talet, och ännu mer komplicerade matteuppgifterär inte riktigt min grej ikväll. Och jag som brukar ha lätt för både svenska och matte i vanliga fall.. Men nu funkar inget, förstår inte varför. Usch vilken tråkig lördag detta är, och att jag har mått illa hela dagen och att det inte har gått över än gör inte precis saken bättre.. Menmen, får sätta på lite musik och fortsätta med läoxorna hela kvällen.

Hoppas att ni har det bättre än mig just nu, puss !

-


Oh baby, I'm cold as ice

Hejhej.
Ni får verkligen ursäkta att jag inte blogga någoting alls igår, men åkte med min pojkvän hem direkt efter skolan och sov sedan hos honom inatt.  Och jag känner nästan aldrig för att blogga när jag är med honom, vill lixom spendera all min tid med honom istället för framför datorn. Eftersom att både jag och han är sånna som ofta har fullt upp så hinner vi inte träffas så mycket som många andra superkära par, fast jag klagar inte för vi har det riktigt bra ändå!
Just nu sitter jag här och tittar på musikhjälpen, och håller på att plugga till mitt svenskaprov på måndag, (är jättenervös för det, för känner att jag inte alls har koll på det).
Förresten, idag är det precis en vecka kvar till julafton, längtar !

-

Jag är lycklig, jag är stark. Men jag har också varit där, och jag är livrädd för att hamna där igen. Så snälla ta tag i erat eget liv och sluta försöka få mig att tycka synd om er och lägga all min energi på att hjälpa er och må som er. Vill inte sjunka till eran nivå, det kommer jag inte heller, är för stark för det, och har för underbara vänner. Ni har precis som mig ett liv, en chans så ta vara på de nu! Ni har alla potensial och möjlighet att göra precis vad ni vill med er själva

-en liten uppmaning bara. LEV I NUET, VAR LYCKLIG.-
Gonaatt :)

There's only one reason to start over new and the reason is You.

Hejhej! 

Om precis en vecka får jag jullov och om nio dagar är det julafton, åh längtar !
Min dag har verkligen varit super, även fast jag var sjukt trött. För skoldagen rullade på riktigt bra, slutar ju som jag skrev tidigare ett på torsdagar, vilket är = superglad tjej! Bara tanken på att jag måste byta schema efter jul får mig att vilja gråta, nästan...
Efter skolan så åkte jag iallafall hem till mormor&morfar för att baka pepparkakor, vilket var jättemysigt, (pepparkakorna blev för övrigt supergoda! )
Runt halv fem körde morfar hem mig och då träffade jag evelina, vi fixa iordning oss och snackade massa, sen så trallade vi iväg till Kulturen där våra kära vänner hade spelning. Så sjukt duktiga var dem allihop!

12/12/15/07:39

Morning sunshines!
Slänger in ett snabbt inlägg innan jag ska fixa mig för skolan, pappa ska köra mig idag så slipper gå så tidigt, eheh. Iallafall hade tänkt att försöka blogga igår efter träningen ifall jag hade hunnit, men var inte hemma förän strax efter elva så kände att jag inte orkade. Tur var la det, för idag är jag verkligen jättetrött för att jag kom i säng så sent. (Är en sånn som går och lägger mig runt tio på vardagar och somnar senast halv/kvart i  elva) Menmen ska absolut inte klaga, för hade så sjukt kul igår, verkligen ! Kommer sakna capoeiran under juluppehållet som börjar på söndag för mig..
Aja, idag ska jag först baka pepparkakor med mormor -mys! Och efter det ska jag och evelina gå på en utav mina bästa killkompisars spelning! Men nu måste jag rusa, puss!
Samma spelning för exakt ett år sen.

12/12/14

Hej!

Jag och evelina har verkligen haft supermysigt idag i Alingsås. Dock blev inte en enda julklapp köpt, jag och hon fikade mest och gick runt oh titta :)
Snart så ska Robin plocka upp mig så ska vi åka vidare till Göteborg för att träna .
Förresten, Moa Lignell satt bakom oss på espresso house. Haha och självklart ville evelina ta en bild. Sött !

Take a chance you never know what might happen

Hejhej! 

Ska alldeles strax hoppa in i duschen, var bara tvungen att kolla lite tågtider och sånt innan. Jag och evelina ska nämligen åka in till Alingsås imrogon för att titta efter de sista julklapparna och ta en fika. Efter det åker vi hem och sedan åker jag vidare till Göteborg för att köra ett härligt capoeirapass, I'm in love ! Men bara så ni vet så kommer det alltså inte att bli så mycket uppdatering imorgon heller. Känner att jag har blivit väldigt dålig på den punkten.. Men lovar att bättra mig!

Sleep tight.

-



Jag är dålig på engelska, men jag kan säga I love you♥
Jag är dålig på matte, men jag vet att du kan räkna med mig.
Jag är dålig på geografi, men jag kan berätta för dig att du bor i mitt hjärta.

-


Our time together is just never quite enough

Hejhej.

Igår blev det inte riktigt som jag hade tänkt mig, för precis efter att jag hade publicerat det sista inlägget så ringde Christopher och frågade mig om jag ville följa med honom till gymet, vilket jag givetvis ville, så jag och han åkte dit och körde ett axelpass, (eheh kände mig jättesvag när jag stod där brevid Ch, som lyfte hantlar som vägde mer än vad jag gör..)
Efter att jag hade kommit hem så gjorde jag och pappa iordning tacos, sen kom evelina hem till mig vid sex och åt med oss. Efter det åkte jag och hon hem till henne, så sov jag där, supermysigt verkligen! Vi tog ett låångt bad, spelade kort och hade en massa girltalk ;)
Men nu ska jag ta och tralla ut i köket för att se efter vad pappa fixar för mat. 

Love !

15:40

Hejhej, sitter här tillsammans med pappa, dricker te, lyssnar på julmusik och bara mår jättebra!

Snart ska jag och han börja julstäda oså..
Puss
Bildkälla;

Söndag

Godmorgon sötnosar! Hoppas att ni har sovit lika bra som mig inatt ! Usch, försov mig i morse så har fått stressa jättemycket, det vore ju lite surt ifall jag missade bussen till Alingsås, ska nämligen träna idag. För första gången på jättelääääänge.. 
Sen när jag kommer hem så skall jag och pappa julstäda, mys.
Ha en fin söndag allihopa. Love

Jobb..

Hemma efter en grymt go kväll. Hade sjukt kul tillsammans med Caroline i gaderboen!
- Blev dock hemskickad såhär tidigt eftersom att det inte var så mycket folk och alltså stod jag messt och kostade pengar...

Time to work!


Nu drar jag och jobbar, ha en fin lördagskväll så hörs vi imon !

10:e December

Godmorgon, tänkte bara slänga in ett inlägg medans jag ändå fixade lite på datan. Idag ska jag nämligen plugga massa och sedan dra iväg för att jobba, kul lördag eller hur ?.. Aja, det är faktistk ett ganska kul jobb och jag får pengar för de, men ändå, haha.. Hoppas att ni får en superfin dag ! 

Puss

best thing I never had

Hejhej!

Idag hann jag inte mer än hem från skolan föräns jag skulle åka iväg igen för att jobba, därför ingen uppdatering :) Jag har hjälpt till att fixa inför, under och lite efter på ett julbord, så slutade för ungefär tjugo minuter sen. Men är jättetrött så uppdaterar mer imorgon ! 

Sleep tight !

When the sun shine, we shine togheter

Han är perfektion och jag är kär.

tjugofjärdeseptembertvåtusenelva <3

I want you to make me feel like I'm the only one that you will ever love

Hejhej, för en liten stund sedan kom jag hem från skolan, slutar ett på torsdagar, erkänn grymt ;)
Jaja, nu ska jag fixa iordning lite på mitt rum och sedan plugga... Runt halv fyra (tror jag?) så kommer Simon hit, mys ! <3
Haha, det blir alltså ingen träning för mig idag heller, men är fortfarande lite småsjuk så, hoppas jag blir frisk tills söndag iallafall ! Men nä nu ska jag kila, hoppas att ni får en fin torsdag !

Puss.

There's a side to you that I never knew

Åh ibland blir jag så sur på mig själv, hade ju tänkt att plugga och städa idag, vad tror ni jag har gjort ? Jo suttit och tittat på film, typsikt mig... Iförsig så hann jag ju städa, men läxorna då? Jo de ligger nog snällt och väntar på mig där jag senast la dem, vart de nu var. Hmm, känner mig skötsam. Aja nu ska jag kila upp och äta med pappa.
Ttyl ! :*

-


7:e December

Idag har jag lovat mig själv att göra massa vettiga saker, trots att jag är sjuk (igen..) ! Så som plugga, städa och bli frisk. Wish me good luck :) Så kommer försöka att inte sitta vid datan så mycket idag (=inte så mycke uppdatering) eftersom att ah, startar jag datorn så fastnar jag här i några timmar, och det är inte okej just nu !
Men ska kila,ha en bra dag puss !


this world is lost in fire and the flames are reaching higher

Många utav er har säkert sett det här; klippet, och alla som har gjort det, har säkert blivit väldigt berörda och tänkt till lite, (annars är de nog något fel) iallafall vet jag inte hur många utav er som läste igenom den texten som han sedan hade skrivit under, jag gjorde iallafall det och började helt ärligt att storlipa, för det var så himla fint alltså ! Ja ta och läs själva !
-
To all my friends and supporters,
I made this video 4 months ago just before school was about to start. I was 13. It was a very emotionally dark time in my life. I made the video at 4:00am in the morning; I hadn't been sleeping at night for a long time, too many things going on in my head. I was dreading going back to school and I had not come out to my family yet. Only my closest friends knew. I didn't know how to say what I needed to say. All I could think about were all the bad things that had been happening at school last year, every year for that matter. I just couldn't bare to go through that anymore. I was done being fake happy, pretending hateful words didn't hurt, done hiding it from my family.
So this video was made for my friends that had moved on to High School who were worried for me, to say to them that I was going to take a stand, and to the haters at my middle school that I'm not going anywhere. I am who I am. I posted the video here and told people were to find it. That was it.
My friends were moved by the video and thought I did something important. I was encouraged to upload it to my Facebook page so more people could see it. Maybe it could help someone else going through the same thing. So I linked it Dec. 1st. My Parents saw it for the first time Dec, 2nd.
Then..... all this happened.
I never expected in a million years that it would have such a wonderful impact on so many people. I am truly humbled and truly thankful for all the love, encouragement and support from people all over the world. It's been incredibly overwhelming. I don't know what to say. Thank you so, so much!
Lastly, yes you have seen me happy in a couple short videos replies I posted; I would think that would be a good thing , and yes I do have friends, my High School friends, and I have made friends because when I came out they realized that they had hurt me and that they fealt sorry. The video is real, and true.
In the last few months everything eventually came out in the open, I felt a huge weight off my shoulders; I'm happy, I'm excepted for who I am, I'm more confident and feel stronger every day.
Thank you all, Love and peace to all who are hurting.
Jonah Mowry
"To all my friends and supporters,
I made this video 4 months ago just before school was about to start. I was 13. It was a very emotionally dark time in my life. I made the video at 4:00am in the morning; I hadn't been sleeping at night for a long time, too many things going on in my head. I was dreading going back to school and I had not come out to my family yet. Only my closest friends knew. I didn't know how to say what I needed to say. All I could think about were all the bad things that had been happening at school last year, every year for that matter. I just couldn't bare to go through that anymore. I was done being fake happy, pretending hateful words didn't hurt, done hiding it from my family.
So this video was made for my friends that had moved on to High School who were worried for me, to say to them that I was going to take a stand, and to the haters at my middle school that I'm not going anywhere. I am who I am. I posted the video here and told people were to find it. That was it.
My friends were moved by the video and thought I did something important. I was encouraged to upload it to my Facebook page so more people could see it. Maybe it could help someone else going through the same thing. So I linked it Dec. 1st. My Parents saw it for the first time Dec, 2nd.
Then..... all this happened.
I never expected in a million years that it would have such a wonderful impact on so many people. I am truly humbled and truly thankful for all the love, encouragement and support from people all over the world. It's been incredibly overwhelming. I don't know what to say. Thank you so, so much!
Lastly, yes you have seen me happy in a couple short videos replies I posted; I would think that would be a good thing, and yes I do have friends, my High School friends, and I have made friends because when I came out they realized that they had hurt me and that they fealt sorry. The video is real, and true.
In the last few months everything eventually came out in the open, I felt a huge weight off my shoulders; I'm happy, I'm excepted for who I am, I'm more confident and feel stronger every day.
Thank you all, Love and peace to all who are hurting.
Jonah Mowry "

man måste dö några gånger innan man kan leva

Hejhej fina ni ! 
Ursäka mitt ordval i förra inlägget, var bara väldigt sur på en viss person, men istället för att skriva ut mina problem på internet så tog jag tag i det istället, så nu är allt löst !
Iallafall nu sitter jag här hemma, lyssnar på håkan hellström och  dricker massa te med honung i, har nämligen så otroligt ont i halsen, inte kul ! Har inte kunnat prata på hela dagen, fast ah jag är ju en sån som munnen går i ett på så det gick inte precis jättebra, haha.. Usch stackars alla som tvingats höra på min fula röst hela dagen..
Snart ska jag ta och krypa upp i soffan med alla mina läxor, så jag får lite gjort idag ! För omväxlingskull så drar jag mig inte för att sätta igång med dem faktiskt.. De måste vara vädret, allt känns så mycket roligare nu när det är snö ! (undra hur länge jag kommer tycka de, haha)
Första bilden som togs på mig och simon, charmigt elle?

words

I ett förhållande så är man två, men det finns alltid nån liten slampa som inte kan räkna :)

.

Hejhej, idag har jag hunnit med en himla massa saker, typ..
Såsom; vart tvär sjuk, inte kunnat prata, vart i skolan, blivit pisted of på en äcklig liten..., vart med Simon och Alex, haft superkul. Men nu ska jag sova.
Gonatt !

Good Night Sleep Tight

How cute?

2:a Advent

Åh herregud, idag är det redan 2:a advent, vilket innebär att det är megakort tid kvar tills julafton ! Eheh..
Iallafall, idag tog jag en låång sovmorgon eftersom att jag kännde mig lite småkrasslig så bestämmde mig för att inte åka iväg och träna, damn.. Fast det var faktiskt riktigt skönt att slippa ställa klockan, vet inte när jag slapp det sist ? haha
Jaja, om ungefär två timmar ska jag åka hem till mormor och morfar på kalas, mormor fyller nämligen år idag, grattis till henne! Efter kalaset ska jag nog bara va hemma och slå in julklappar eller något, får se vad jag känner för.
Usch måste verkligenverkligenverkligen fixa iorning här på bloggen nu, den är ju tvär tråkig.. Lovar att ta tag i det snart! Men nu ska jag nog börja fixa mig, ttyl !
Bildkälla;

Dear Santa..

Åh älskade finfina Håkan Hellström!
Detta är hans självbiograf, jag visste att den fanns men har inte tänkt på det före jag fick syn på den idag när jag och Ellinor rusa in i en bokaffär, hon skulle leta efter någon bok med noter i till en av hennes kompisar tror jag.. Denna bok är absolut någonting som står högt uppe på önskelistan iår! Bara så ni vet, ehehe.. En perfekt grej att köpa till en Håkan-galen tjej som mig faktiskt.
-Så ni som ska köpa julklappar till mig, prata ihop er så att jag inte får flera exemplar av boken, men jag måste säga att jag blir lite småbesviken ifall den inte ligger under granen iår..! Haha :)

I like hugs on rainy days.

Sådär ja, då var jag äntligen klar med i stort sett alla julklappar ! (kanske blir någon till ifall nån är extra snäll och förtjänar mer än vad den redan ska få såklat då)

Jag och Ellinor sprang omkring på stan i några timmar, tyvärr så har det ösregnat hela dagen så vi båda blev jätteblöta.. Alltstå stör mig, var är snön eller? Förra året började det ju snöa i slutet på oktober typ? Aja strunt samma, bara det börjar snöa innan jul så är jag nöjd ! :)
Nu ska jag snart ta och gå upp till pappa, har bestämmt att jag och han ska ha myskväll ikväll, känner verkligen för de ! Fast måste nog ta och berätta om mina planer för pappa så han inte bestämmer något annat, de vore ju lixom lite surt..
Blog you later !

3 December

Godmorning sunshines !
Slänger bara in ett snabbt inlägg innan jag måste rusa iväg till bussen, har lite bråttom nu, eftersom att jag är ganska duktigt på att stänga av klockan oh somna om på morgonen, tur att Chanel ("våran" hund) väckte mig med pussar istället.
Ni kanske får en outfit bild eller så sen, hoppas att ni får en superfin dag !

Pusspuss

you are the sunshine that make my day

Kvällen spenderades tillsammans med Christopher och Alexander hemma hos dem. Vi tittade på idol, åt pizza och snacka massa, supermys ! Men alltså åh vad sur jag blev när Moa åkte ur idol eller, hon var ju bäst av dem alla.. alltså morr på svenska folket! Tur att hon iallafall har potensial till att bli något stort :)

Nu ska jag krypa ner i sängen och dra täcket över huvudet, gonatt !

Capoeira

Kom på att jag fortfarande inte har berättat så mycket om capoeira, så tänkte passa på att göra det nu när jag ändå har tid över !

Capoeira är en affrobrasiliansk kampsport som utvecklades utav de afrikanska slavarna som skeppades över till Nord och Sydamerika under 1500-talet, alltså under "triangelhandeln".
En grej som de flesta påpekar när de ser capoeira är att det mer ser ut som en dans än som en kampsport, detta beror på att det afrikanska slavarna inte fick utöva någon slags kamp de få gångerna som dem fick tid att träffas, därför förklädde dom capoeiran. Men jag ska nog inte berätta en massa historiskt, för det skulle ju bli så himla pinsamt ifall jag skrev fel ;) Det finns också väldigt många olika "stilar" eller vad man ska kalla det, men jag har kollat runt lite på youtube så länkar några klipp här ;
C.A.P.O.E.I.R.A
(ett klipp på varje bokstav)
Jag började träna capoeira när jag var 8/9 år tror jag, anledningen till att jag började var för att min ena storebror, Christopher hade börjat med det ca ett år tidigare. Även min andra storebror Alexander höll på med detta ett tag. Fast nu har båda slutat.

Capoeiran har vart med och gjort mig till den jag är idag, alla energi som man får därifrån får mig att orka vara glad och posetiv till allt och alla härliga människor får mig att våga ha min egna stil och mina egna åsikter.
Ni som aldrig har varit med om en riktigt bra capoeiraupplevelse vet inte hur otroligt underbart det är, alltså det är en omöjlig känsla att beskriva, det ända jag kan säga är att det är bland det absolut bästa jag vet!
Ni som vill veta mer (eller rent av vill prova på) kan alltid kolla hemsidan ;  http://capoeira.nu/

It's friday..

Hejhej, ursäkta för mina dåliga bloggvanor, men har dock inte alls haft tid över...
Just nu sitter jag här och funderar över hur jag ska spendera min fredagskväll, antingen sitter jag här hemma helt ensam hela kvällen och myser med mig själv/gör ingenting, eller så träffar jag någon, min pappa kommer nämligen inte va hemma ikväll så.. Men får se vad jag känner för sen !
Har lite ångest eftersom att det inte händer så speciellt ofta att jag är helt utan planer för hur jag ska spendera mina kvällar.. Det enda jag vet just är att imorgon ska jag gå upp redigt tidigt för att ta bussen in till Borås, där min kära syster väntar på mig, och att vi ska kolla efter de sista julklapparna och bara mysa. ( Bara 22 dagar kvar till julafton ju ! ) Hmm.. borde kanske ta och slänga upp min egna önskelista även här på bloggen? (har redan sagt den x antal gånger till alla inkl. skickat ut den, eheh..) För ifall jag gör det så kan ju de personerna som har tänkt att köpa julklappar till mig och som jag har glömt att säga någoting till ta och kika in här, förstår ni hur jag tänker? ;)
Nä nu ska jag springa upp och prata med pappa innan han åker iväg, puss !
Inte världens finaste bild på oss, men dock den enda "normala" som
båda är med på.. - Tagen den 21 juni 2011.

RSS 2.0